Onycosolve-Check

Onycosolve Netherlands

Onycosolve – Remedie tegen schimmelnagel

Onycosolve tegen schimmelnagelWaar kan Onycosolve voor gebruikt worden?

Het product kan gebruikt worden voor schimmelinfecties in de teennagels of rondom de huid van je voeten. De oorzaak van de schimmelinfectie maakt daarbij niet uit.

De natuurlijke actieve ingrediënten van het product zijn gemaakt om schimmel te elimineren, maar ook om de geïnfecteerde huid en nagels te versterken en te vernieuwen.

Het aanbrengen van het product is erg simpel en het effect blijft tot 12 maanden na gebruik merkbaar. Het product is geschikt voor alle mensen die last hebben van nagelschimmelinfecties.

Hoe herken je schimmelinfecties?

schimmelinfectiesAls je je voeten en teennagels regelmatig verzorgt en de hygiëne van de nagels ook meeneemt, kun je een schimmelziekte gemakkelijk herkennen. Wanneer je regelmatig aandacht besteedt aan de verzorging van je voeten en teennagels, kun je veranderingen in je nagels en voeten heel snel opmerken. Voetschimmel verspreidt zich heel langzaam van de zijkant van de nagel over het gehele nageloppervlak en verandert de structuur van de teennagels. Het belangrijke bestanddeel keratine wordt als het ware opgelost en er ontstaan kleine gaatjes met luchtbubbeltjes. Dit kun je herkennen aan de witte stipjes of streepjes. Nagels die geïnfecteerd zijn met schimmel veranderen van wit naar geel-bruinig en worden ook steeds dikker.

Naarmate de ziekte zich verder ontwikkelt, kan de nagel zich volledig van het nagelbed scheiden.

Klik hier voor meer informatie!

Wat is een schimmelinfectie aan je voeten of teennagels?

schimmelinfectie aan je voeten of teennagelsVoet- en nagelschimmelinfecties kunnen verschillende oorzaken hebben. Echter is de kans redelijk groot dat je besmet zult raken als een van je familieleden al last van nagelschimmel of voetschimmel heeft. De schimmel verspreidt zich zelfs via de lucht, maar de meest voor de hand liggende plekken om een infectie op te lopen zijn sauna’s en zwembaden. Bepaalde factoren zoals overgewicht, spataderen of een zwak immuunsysteem kunnen ook de kans vergroten dat je besmet raakt met voetschimmel. Verder kun je ook vatbaarder zijn voor voetschimmel of nagelschimmel als je aan een antibioticakuur zit. Het dragen van synthetische panty’s of sokken en synthetische schoenen kan ook schimmel uitlokken, omdat je voeten veel zullen zweten in synthetische stoffen en het warme zweet een gunstige omgeving vormt voor het groeien van schimmel.

Vooral oudere mensen hebben een hoog risico om een schimmelinfectie op te lopen, omdat het weefsel bij ouderen niet meer goed wordt voorzien van bloed en de bloedvaten verkalken naarmate je ouder wordt. Zelfs diabetici zijn gevoelig voor schimmel, omdat zij een zwak immuunsysteem en een slechte bloedcirculatie in hun voeten hebben.

Klik hier voor meer informatie!

Ook lopen diabetici meer kans op letsel aangezien hun weefsel niet sterk genoeg is. Zelfs de kleinste wondjes kunnen een deur openen voor schimmels om in het lichaam te groeien. In het algemeen kan gezegd worden dat men veel meer kans heeft op infecties als men stoornissen in de bloedsomloop heeft.

Wanneer het om voetschimmel gaat, kan er onderscheid gemaakt worden uit Trichophyton en Microsporum schimmel. Deze schimmelsoorten veroorzaken een infectie door zich diep in je huidlagen te vestigen. Ernstige jeuk en pijn zijn dan het gevolg, omdat de bovenste laag van de huid erg geïrriteerd raakt.

De structuur van de huidnagels is kapotgemaakt, omdat de schimmel de beschermende laag aanvalt en hiermee ook de keratine in je nagels kapotmaakt. Keratine is heel belangrijk voor de opbouw van (teen)nagels.

Onycosolve Spray is een zeer effectief hulpmiddel in dit geval, want deze spray bevat natuurlijke en actieve ingrediënten die een desinfecterende, antibacteriële en antivirale effecten hebben. Daarnaast worden ontstekingen voorkomen en zal de huid van je voeten en je teennagels voldoende voedingsstoffen en bescherming krijgen.

Onycosolve SprayVoet- of nagelschimmel wordt meestal behandeld met antibiotica-tabletten of antibioticazalf. Echter bestrijden deze antibiotica alleen de symptomen van de schimmelinfectie, maar niet de effecten. Als gevolg hiervan zal de schimmel niet helemaal verdwijnen, maar komt het terug en meestal ook nog in een ergere vorm dan eerst. Vaak moet de nagel dan verwijderd worden, wat een zeer pijnlijke procedure is en in de meeste gevallen zal de nagel vervolgens niet meer in zijn normale vorm terug groeien. Daarnaast raken de huid en de nagels vaak beschadigd en overgevoelig door het intensieve gebruik van antibioticazalf. Op lange termijn is de behandeling van schimmelnagels op deze manier dus niet succesvol. Dit is echter anders wanneer je Onycosolve gebruikt. De jeuk stopt namelijk al na kort gebruik van dit product. Je bestrijdt er de schimmel mee op een consistente manier en de schimmel wordt al doodgemaakt na een korte tijd. De huid van je voeten en je nagels kan eindelijk ontspannen en vernieuwen.

Klik hier voor meer informatie!

Preventieve maatregelen tegen schimmelinfecties

Preventieve maatregelen tegen schimmelinfectiesMet de volgende tips kun je het risico op schimmelinfectie aan je voeten en teennagels verkleinen:

 • Loop nooit op blote voeten als je in een sauna of zwembad bent.
 • Was je badmat en handdoeken altijd met zeer heet water.
 • Draag alleen schoenen die je goed passen en die gemaakt zijn van ademend en luchtdoorlatend materiaal.
 • Doe je sportschoenen onmiddellijk uit nadat je gesport hebt om zweetvoeten te minimaliseren.
 • Stel je huid voldoende bloot aan frisse lucht.
 • Draag iedere dag schone sokken die gemaakt zijn van natuurlijke materialen.
 • Laat regelmatig een pedicure doen, verzorg je nagels en besteed voldoende aandacht aan je nagelhygiëne.
 • Laat zo nu en dan je bloedsuikers meten.
 • Draag iedere dag een ander paar schoenen, zodat de schoenen die je de vorige dag aan had helemaal kunnen drogen.

Onycosolve Effect

Onycosolve EffectWat zijn de effecten van Onycosolve?Als je een schimmelinfectie hebt, is het voornaamste effect van Onycosolve dat de vervelende jeuk al na een paar dagen afneemt. Het transpireren van de voeten wordt ook snel minder en zo verklein je de voedingsbodem van de schimmel. Hierdoor kan de schimmel zich niet verder verspreiden en zal de schimmel uiteindelijk helemaal verdwijnen.

De huid van de voeten kan nu ontspannen en herstellen. Scheurtjes zullen verdwijnen en de huid bij je voeten wordt meer resistent tegen nieuwe schimmelinfecties. Door het aanbrengen van Onycolsove is de kans op een nieuwe schimmelinfectie extreem laag.

Klik hier voor meer informatie!

De effecten van Onycosolve kunnen als volgt worden samengevat:

 • De jeuk wordt minder en zal uiteindelijk helemaal verdwijnen.
 • De voeten zullen niet meer zoveel zweten.
 • Een versnelling en bevordering van de genezing van de huid bij de voeten.

De reviews van Onycosolve laten zien dat je snel de genezende werking van het product kunt merken en dat de schimmelnagels erg effectief worden aangepakt. De irritante jeuk verdwijnt als sneeuw voor de zon en de huid rondom je voeten kunnen zichzelf vernieuwen. Het product heeft tot 12 maanden na de behandeling van schimmelinfecties nog effect.

De ingrediënten van Onycosolve

De ingrediënten van het product zijn puur natuurlijk op basis van plant-extracten en zijn erg effectief in de aanpak van voetschimmel en schimmelnagels, maar helpen ook deze definitief uit de weg te ruimen.

ingrediënten van OnycosolveEr bestaan verschillende wetenschappelijke studies die de effectiviteit van de ingrediënten aantonen.

De belangrijkste ingrediënten in Onycosolve zijn:

Eikenschors extract

Eikenschors extract bevat veel tannine (ook wel looizuur genoemd) die een sterk samentrekkend effect heeft op de huid bij je voeten. Tannine beïnvloedt de proteïne in je huid door de structuur van de huid te veranderen. De bovenste lagen van je huid wordt daarbij sterker en resistenter. Scheurtjes in de huid en kleine wondjes worden gedesinfecteerd door het eikenschors extract en zullen hierdoor sneller genezen. De tannine sluit ook de kleine bloedvaatjes af waardoor het bloeden stopt. Daarnaast voorkomt tannine ook dat de voeten overmatig gaan zweten en het zorgt ervoor dat de zenuwimpulsen in je voeten worden verzwakt, waardoor die onaangename tinteling in je voeten ook verminderd wordt. Verder verdwijnt ook de onaangename zweetgeur die door de schimmelinfectie wordt veroorzaakt. Samenvattend heeft het eikenschors extract dus een jeuk-verzachtend, antiviraal en desinfecterend effect.

Klik hier voor meer informatie!

Medicinale engelwortel
Medicinale engelwortel bevat etherische olie, tannine en bittere bestanddelen. Deze werken erg effectief tegen infecties die veroorzaakt worden door bacteriën en schimmels. De engelwortel zorgt als het ware voor een revitalisatie van het lichaam. Aangebracht op de huid ontspant engelwortel de spieren en stimuleert het de bloedcirculatie. Samenvattend is medicinale engelwortel een antimicrobieel middel en gaat het schimmel tegen.

Echte salie

Echte salie bevat veel essentiële oliën die de groei van pathogenen zoals virussen en bacteriën helpen voorkomen. De bladeren bevatten looizuur, wat zorgt voor de samentrekking van het slijmvlies en helpt het voorkomen dat bacteriën en virussen binnen kunnen dringen. Verder heeft het ook een verzachtend effect op irritaties aan het slijmvlies en zorgt het ervoor dat kleine wondjes zich beter kunnen afsluiten. De essentiële oliën penetreren zich diep in de huid en voorziet de huid van voeding en vocht. Huidschilfers en eelt verdwijnen, huidscheurtjes genezen en de huid wordt weer zacht en zal er weer gezond uitzien. De essentiële oliën en tannine voorkomen ook overmatig zweten. Samenvattend bevat echte salie antibacteriële, ontstekingsremmende en huidverzorgende bestanddelen.

Tea Tree Olie (Melaleuca Alternifolia)

Vanuit een wetenschappelijk oogpunt wordt tea tree olie als antimycoticum (schimmelwerend) gezien. Het is wetenschappelijk bewezen dat tea tree olie de groei van verschillende soorten schimmel vertraagt, waaronder ook schimmelnagels. Tea tree olie valt schimmelcellen aan en vernietigt de membranen. De huid wordt ook ondersteund door tea tree olie in de strijd tegen schimmel. De huid krijgt de kans om zich te herstellen en zich te verdedigen tegen nieuwe infecties. Samenvattend kunnen we dus zeggen dat tea tree olie antibacteriële, schimmeldodende en antiseptische eigenschappen heeft.

Toepassing en dosering van Onycosolve

Doordat het product in spray-vorm komt, is het aanbrengen ervan relatief simpel. Allereerste moet je de geïnfecteerde voet grondig wassen en vervolgens goed drogen. Daarna moet de Onycolsolve over de voet gesprayd worden tot er een dun laagje ontstaat, wat vervolgens voorzichtig in gemasseerd moet worden. De effecten van het product Onycosolve zijn al meteen te merken tijdens de massage. Na een korte tijd zal de jeuk al stoppen en de slechte geur zal ook verdwijnen.

OnycosolveAls je het product blijft gebruiken, dan zullen de positieve effecten zelfs versterken.

De structuur van je nagels wordt sterker, de voetzolen worden droger en de slechte geur zal compleet verdwijnen.

Afhankelijk van de ernst van de infectie, zal de duur van de behandeling variëren van een paar dagen tot een aantal weken.

De behandeling zou alleen gestopt moeten worden als de schimmel volledig verdwenen is. Het product zou minstens twee tot drie keer per dag gebruikt moeten worden, het liefst in de morgen en in de avond, voor minimaal vier weken lang.

Klik hier voor meer informatie!

Als de infectie minder lijkt te zijn geworden na vier weken, kan het gebruik beperkt worden tot een keer per dag. Aangeraden wordt om je handdoek elke keer na gebruik te verwisselen en de handdoeken te wassen op hoge temperatuur om nieuwe infecties te voorkomen.

Na een tijdje het product gebruikt te hebben, zullen de positieve effecten zich steeds meer laten zien. De dichtheid van de structuur van de nagels wordt groter, de voetzolen worden droger en de stank zal verdwijnen. Afhankelijk van de ernst van de infectie, zul je misschien een aantal dagen tot een aantal weken moeten doorgaan met de behandeling.

Wat zijn de voordelen van Onycosolve?

Voordelen:

 • De ingrediënten van Onycosolve zijn puur op basis van kruiden.
 • Het gebruik van het product Onycosolve maakt antibiotica of het verwijderen van de nagel onnodig.
 • De eerste effecten van de remedie zouden zich in de eerste twee weken van gebruik zichtbaar moeten worden.

Onycosolve heeft een langdurig effect en voorkomt nieuwe schimmelinfecties tot 12 maanden na de laatste keer gebruik van het product. In 2013 is er onderzoek gedaan in Toronto (Canada) waarin de werkzaamheid van Onycosolve is bevestigd. De meeste proefpersonen gaven een positieve beoordeling over Onycosolve en zelfs dermatologen raden het product aan.

Onycosolve bijwerkingen

Hoe zit het met de bijwerkingen van Onycosolve? De spray is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik, dus er zijn geen bijwerkingen of interacties met andere medicijnen bekend. Houd er echter wel rekening mee dat je het product niet zou moeten gebruiken als je allergieën voor een van de ingrediënten hebt.

Waar kan ik Onycosolve kopen en wat is de prijs?

Je kan Onycosolve online kopen of rechtstreeks op de website van de fabrikant bestellen. De veiligste manier om Onycosolve te kopen is door het rechtstreeks bij de fabrikant te kopen, omdat je er dan verzekerd van bent dat je een origineel product koopt. De fabrikant biedt bovendien ook regelmatig nieuwe en speciale acties aan.

Klik hier om naar de website van de fabrikant te gaan!

Op dit moment kost een flesje in spray-vorm 39 euro. Als je twee flesjes Onycosolve bestelt, dan krijg je vaak een derde fles gratis en dan betaal je slechts 57 euro. Tel hierbij op dat je vaak ook nog gebruik kunt maken van speciale aanbiedingen als je drie flessen koopt en dus meerdere flesjes gratis zult krijgen. Houd er wel rekening mee dat Onycosolve mogelijk niet vergoed wordt door de verzekering, omdat het een product is op kruidenbasis.

Waarom is Onycosolve zo populair?

Het product Onycosolve is al heel vaak getest en onderzocht in verschillende studies en veel gebruikers hebben hun ervaring met Onycosolve gedeeld. Deze ervaringen zijn consistent positief en het blijkt dat de fabrikant met dit middel een effectieve manier gevonden heeft om niet alleen voetschimmel en schimmelnagels zelf aan te pakken, maar ook de vervelende bijwerkingen ervan zoals zweetvoeten en jeuk.

Het product is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is geproduceerd volgens internationale GMP (Good Manufacturing Practices) en ISO (International Organization for Standardization) standaarden.

De actieve ingrediënten in Onycosolve zoals eikenschors extract, medicinale engelwortel, pure salie en tea tree olie werken desinfecterend, kalmeren de jeuk, helpen ontstekingen voorkomen en doden de voetschimmel. Het zweten van de voeten wordt ook verminderd, zodat de schimmel geen vocht meer krijgt. Vocht is heel erg belangrijk voor de groei van schimmel. De geïnfecteerde huid kan nu eindelijk weer ontspannen en vernieuwen.

Klik hier voor meer informatie!

Het product Onycosolve in spray-vorm werkt zeer effectief tegen de infectie die veroorzaakt wordt door de schimmel en het doodt deze in een korte tijd. De spray is heel makkelijk in gebruik omdat de voeten alleen goed schoongemaakt en gedroogd dienen te worden voordat je het product aanbrengt. De remedie wordt vervolgens op de geïnfecteerde gedeelten van de voet gesprayd en in gemasseerd, waarna de ingrediënten worden geactiveerd.

De beschermende functie van de huid wordt niet aangetast door dit product, maar wordt juist ondersteund. De huid van de voet en de nagels worden voorzien van de nodige vocht door de actieve ingrediënten die in Onycosolve zitten.

Voor veel mensen die reeds andere remedies hebben geprobeerd, zal dit product de enige remedie zijn die echt snel en effectief zal helpen tegen voetschimmel. Veel mensen raden Onycosolve aan en er zijn veel positieve Onycosolve reviews.

Zijn er al reviews over Onycosolve bekend?

In 2013 is er onderzoek gedaan naar het product Onycosolve in Toronto, waaraan zowel mannen als vrouwen meededen in de leeftijd tussen 25 en 78. Na twee en een halve week ondervonden de proefpersonen al significante verbeteringen. 98% van de proefpersonen gaven aan een positieve verandering te ondervinden op het gebied van jeuk, terwijl het reviews over Onycosolve zweten van de voeten bij 87% van de proefpersonen was gestopt. Daarnaast is bij 86% van de proefpersonen een genezing van huidschilfering opgemerkt. Nogmaals twee weken verder was de schimmel bij 100% van de proefpersonen verdwenen. Geen van de proefpersonen hadden last van bijwerkingen. Na afloop van de behandeling was de werking van het product nog 12 maanden merkbaar.

De proefpersonen zeiden dat ze Onycosolve zouden kopen en het zouden aanraden aan anderen. Zelfs een dermatoloog die meer dan 14 jaar ervaring heeft in dit vakgebied heeft het product voorgeschreven aan meer dan 70% van haar patiënten. Na het gebruik van het product hebben 67 van de 70 patiënten een duidelijke verbetering opgemerkt na slechts een korte tijd. Ze gaven aan dat de jeuk verdween, maar ook dat het product op de lange termijn effectief bleek te zijn tegen de ongewenste schimmel.

Op de website van de fabrikant kun je veel positieve beoordelingen van Onycosolve vinden.

Hier is een uitspraak van een van deze reviews: Carolin Häffner uit Bamberg schrijft dat ze al nu een jaar met een schimmelinfectie zit. Geneesmiddelen zoals pillen, zalven en crèmes gaven geen verlichting, maar met Onycosolve werd het schimmelprobleem al verholpen na slechts twee weken. Ze bleef schimmelvrij voor vijf maanden na de behandeling.

Klik hier voor meer informatie!

Onycosolve Dorothee Kaufmann uit Lübeck heeft het product twee maanden lang gebruikt en kan zeggen dat er een verbetering op te merken is. Haar nagelbed is vrij van schimmel en de slechte geur is ook verdwenen. Ze is erg tevreden met het product.

Stefan Gerber uit Berlijn had nooit succes met kruiden en zelfs de dermatoloog kon hem niet helpen. Na Onycosolve gebruikt te hebben verdween de jeuk al op de eerste dag en na drie dagen verdwenen ook het eczeem en de huidscheurtjes. Na twee weken was de schimmel compleet verdwenen. Op dit moment heeft hij al meer dan anderhalf jaar geen nieuwe schimmelinfecties meer opgelopen.

Ook op andere websites kun je beoordelingen van Onycosolve vinden die de positieve resultaten onderschrijven. Men is voornamelijk positief over de remedie vanwege de effectiviteit en omdat het ingrediënten bevat op kruidenbasis.

Conclusie

Onycosolve is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten op kruidenbasis en wordt goed verdragen. Doordat het product in een spray komt, is het aanbrengen en de dosering ervan erg simpel en op basis van de klantenbeoordelingen is het veelbelovend.

De tintelende jeuk verdwijnt snel, terwijl de huidlagen en teennagels vocht krijgen en gevoed worden. De schimmelinfectie wordt door Onycosolve aangepakt en wordt eindelijk gedood. De nagels en de aangetaste huid herstellen en vernieuwen zichzelf erg snel. En het beste van alles: de effectiviteit blijft tot zo’n 12 maanden nadat je de behandeling hebt afgemaakt. Om deze redenen kan Onycosolve alleen maar aangeraden worden.

Klik hier voor meer informatie!

Impressum | Datenschutzerklärung