Onycosolve-Check

Onycosolve Finland

Onycosolve – Taistelee varpaankynsien ja jalkojen sieni-infektioita vastaan

Onycosolve SprayMihin Onycosolvea voi käyttää?

Tuotetta voi käyttää varpaankynsien tai jalkojen ihon sieni-infektioiden hoitoon, mikäli sieni-infektion aiheuttaja on merkityksetön.

Tuotteen luonnolliset aktiiviset ainesosat on suunniteltu poistamaan sienen, mutta myös vahvistamaan ja uudistamaan kudoksia ja kynsiä.

Tuotteen käyttö on todella yksinkertaista ja sen teho kestää jopa 12 kuukautta hoidon päättymisen jälkeen. Onycosolvea voidaan suositella kaikille, jotka kärsivät kynsien sieni-infektioista.

Miten voit tunnistaa sieni-infektion?

voit tunnistaa sieni-infektion Säännöllisen jalkojen ja kynsien hoidon avulla sieni-infektion tunnistaminen on todella helppoa. Kun jalkoja ja kynsiä hoidetaan säännöllisesti, kynsien ja jalkojen muutokset voidaan havaita todella nopeasti. Jalkasieni etenee hitaasti kynnen etureunasta koko kynnen pinnalle ja muuttaa kynsien rakennetta. Tärkeää keratiinia on liuennut ja kynnessä on pieniä ilmakuplallisia koloja. Ne voidaan tunnistaa valkoisista täplistä tai raidoista. Vaurioitunut kynsi muuttuu valkoisesta kellertävän ruskeaksi sekä se paksunee asteittain.

Sairauden edetessä kynsi voi irrota täysin.

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä!

Mikä jalkojen ja varpaankynsien sieni-infektio on?

varpaankynsien sieni-infektioJalka- ja kynsisienen aiheuttaja voi vaihdella. Jos perheenjäsenelläsi on jo kynsi- tai jalkasieni, voit saada tartunnan helposti. Sieni-itiöt leviävät jopa ilmassa, mutta yleisimmin infektiot leviävät saunoissa ja uima-altaisssa. Tietyt tekijät, kuten ylipaino, suonikohjut tai heikko immuunijärjestelmä voivat myös lisätä jalkasienen tartuntamahdollisuutta. Antibioottien käyttö voi aiheuttaa jalka- tai kynsisienen. Synteettiset sukat ja kengät edistävät myös sienien esiintymistä, sillä jalkasi hikoavat paljon näissä kankaissa sekä lämmin ja kostea hiki on ihanteellista sienen kasvulle.

Erityisesti vanhuksilla on suuri infektioriski, koska heidän kudoksissaan ei ole enää riittävästi verta, ja verisuonet kalkkeutuvat iän myötä. Jopa diabeetikot ovat riskiryhmää, koska he kärsivät heikentyneestä immuunijärjestelmästä, heidän jalkojen verenkierto on yleensä heikentynyt sekä heidän kudoksensa ovat usein alttiimpia vammoille. Sieni-itiöt voivat tunkeutua ihoon jopa pienimmistäkin vammoista. Yleisesti voidaan sanoa, että verenkiertohäiriöistä kärsivillä ihmisillä on yleensä paljon suurempi infektioriski.

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä!

Jalkasienen voi jakaa Trichophyton- ja Microsporum -sieniin. Ne aiheuttavat infektion tunkeutumalla syvälle ihon kerroksiin. Vaikea kutina ja kipu ovat yleisiä oireita ihon uloimman kerroksen ärtyessä.

Kynsien rakenne tuhoutuu, koska sienet hyökkäävät sen suojarakenteeseen ja tuhoavat keratiinia, joka on tärkeää varpaankynsien kannalta.

Onycosolve Spray on tässä tapauksessa tehokas ratkaisu. Luonnollisilla aktiivisilla aineilla on desinfioiva, antibakteerinen ja antiviraalinen vaikutus. Lisäksi tulehdustila parannetaan sekä jalkojen iho ja kynnet saavat riittävästi ravinteita ja suojaa.

Onycosolve SprayJalka- tai kynsisientä hoidetaan tavallisesti antibioottipillereillä tai -voiteilla. Näillä hoidetaan kuitenkin vain sieni-infektion oireita, eikä sen aiheuttajaa. Tämän vuoksi tauti ei katoa, vaan se usein palaa pahempana kuin aiemmin. Usein kynsi on poistettava, mikä on todella kivuliasta ja useimmissa tapauksissa kynsi ei kasva enää normaalisti. Lisäksi voiteiden käytön vuoksi kynnet ja jalkojen iho rasittuvat ja vaurioituvat. Pitkällä aikavälillä kynsisienen hoitaminen tällä menetelmällä ei onnistu. Tilanne on kuitenkin täysin toinen Onycosolven avulla. Kutina loppuu jo pian tuotteen aloittamisen jälkeen. Taistelu sientä vastaan on johdonmukaista ja sieni kuolee nopeasti. Jalkojen iho ja kynnet voivat vihdoinkin rentoutua ja uusiutua.

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä!

Ennaltaehkäisevät toimenpiteet sieni-infektioita vastaan

toimenpiteet sieni-infektioita vastaanSeuraavien vinkkien avulla voit vähentää jalka- ja kynsisienen riskiä:

 • Pese kylpyhuoneen matot ja pyyhkeet aina erittäin kuumalla vedellä. 
 • Käytä vain sopivia, hengittävistä materiaaleista valmistettuja kenkiä.
 • Ota lenkkarit pois jaloista heti kuntoilun jälkeen välttääksesi jalkojen hikoilun.
 • Anna ihon hengittää.
 • Käytä joka päivä luonnollisista materiaaleista valmistettuja puhtaita sukkia.
 • Hoida jalkoja ja kynsiä säännöllisesti, sekä kiinnitä huomiota kynsien hygieniaan.
 • Tarkista verensokerisi aika ajoin.
 • Älä koskaan kävele paljain jaloin saunoissa tai uima-altaissa.
 • Käytä joka päivä eri kenkiä, jotta kengät voivat kuivua edellisestä päivästä.

Miten Onycosolve vaikuttaa?

Miten Onycosolve vaikuttaa

Onycosolve: n käyttö on erittäin helppoa

On erittäin tärkeää, että Onycosolven käyttö lopettaa ärsyttävän kutinan jo muutaman päivän kuluttua.

Myös jalkojen hikoilu vähenee nopeasti, jolloin sienien kasvualusta poistetaan. Tämän vuoksi sieni ei voi levitä niin nopeasti ja lopulta se häviää kokonaan. Jalkojen iho voi rentoutua ja elpyä. Halkeilu vähenee ja jalkojen iho kykenee vastustamaan uusia sieni-infektioita paremmin.

Onycolsoven ansiosta uusien sieni-infektioiden mahdollisuus on äärimmäisen alhainen.

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä!

Onycolsolven vaikutus voidaan tiivistää seuraavasti:

 • Kutina helpottaa ja lopulta katoaa kokonaan.
 • Jalat eivät hikoile enää yhtä paljon.
 • Jalkojen ihon parantuminen edistyy ja nopeutuu.

Onycosolven arvostelut osoittavat, että tuote toimii nopeasti ja että se hoitaa kynsisientä tehokkaasti. Ärsyttävä kutina katoaa ja jalkojen iho voi uudistaa itseään. Tuotteen teho kestää jopa 12 kuukautta hoidon lopettamisen jälkeen.

Onycosolve – ainesosat

Tuotteen ainesosat ovat puhtaasti kasviperäisiä ja erittäin tehokkaita taistelemaan jalka- ja kynsisientä vastaan, mutta myös poistamaan sen pysyvästi.

Onycosolven ainesosatMonet tutkimukset ovat lisäksi todistaneet tieteellisesti ainesosien tehokkuuden. Onycosolven tärkeimpiä ainesosia ovat:

Tammen kuoriuute

Tammen kuoriuute sisältää paljon tanniineja, joilla on jalkojen ihoa supistava vaikutus. Ne vaikuttavat ihon proteiineihin muuttamalla niiden rakennetta. Ihon ylemmät kerrokset kiinteytyvät ja vahvistuvat. Tammen kuoriuute desinfioi ihon haavaumia ja pieniä haavoja sekä parantaa niitä nopeammin. Tanniinit tiivistävät pienempiä verisuonia ja siten pysäyttävät verenvuodon. Lisäksi tanniinit estävät jalkojen hikoilun sekä heikentävät ihon hermoimpulsseja vähentäen epämiellyttävää pistelyä. Hien ja sienisairauden aiheuttama epämiellyttävä haju katoaa. Tiivistetysti tammen kuoriuutteella on antipruriittinen, antiviraalinen ja desinfioiva vaikutus.

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä!

Väinönputki

Väinönputki sisältää eteerisiä öljyjä, tanniineja ja karvaita ainesosia. Nämä ovat tehokkaita bakteerien aiheuttamia infektioita sekä sieni-infektioita vastaan. Väinönputki elvyttää koko kehoa. Ulkoisesti käytettynä se rentouttaa lihaksia ja stimuloi verenkiertoa. Yhteenvetona voidaan todeta, että väinönputkella on antimikrobisia ja antifungaalisia ominaisuuksia.

Ryytisalvia

Ryytisalvia sisältää pääasiassa eteerisiä öljyjä, jotka estävät patogeenien lisääntymisen. Lehdet sisältävät tanniinihappoa, joka supistaa limakalvoa ja estää virusten ja bakteerien tunkeutumisen. Ne myös rauhoittavat limakalvojen ärsytystä ja nopeuttavat pienten haavojen parantumista. Iho kosteutuu samalla kun eteeriset öljyt imeytyvät syvälle ihoon. Ihon hilseily loppuu, ihon halkeamat paranevat ja ihosta tulee sileämmän ja terveemmän näköinen. Eteeriset öljyt ja tanniinit myös estävät voimakasta hikoilua. Yhteenvetona todettakoon, että ryytisalvialla on antibakteerisia, tulehdusta estäviä sekä ihoa ravitsevia ominaisuuksia.

Teepuuöljy (Melaleuca Alternifolia)

Tieteen näkökulmasta teepuuöljyä pidetään antimykoottisena. On tieteellisesti todistettu, että teepuuöljy hidastaa tiettyjen sienilajien, mukaan lukien kynsisienen kasvua. Antimykoottinen teepuuöljy hyökkää sienisoluja vastaan ja tuhoaa membraaneja. Teepuuöljy tukee myös ihoa taistelussa sieniä vastaan. Iho voi toipua ja suojautua sitten uutta infektiota vastaan. Yhteenvetona voidaan todeta, että teepuuöljyllä on antibakteerisia, sieniä tappavia ja antiseptisiä ominaisuuksia.

Onycosolve – käyttö ja annostus

Koska tuote on suihketta, sen käyttö on suhteellisen yksinkertaista. Ensinnäkin sairastunut jalka on pestävä ja kuivattava hyvin. Onycolsolvea suihkutetaan sitten jalalle, kunnes ihon pintaan muodostuu ohut kalvo, jota on hierottava varovasti. Tuote alkaa vaikuttaa jo hieronnan aikana. Kutina loppuu hetken kuluttua ja paha haju katoaa myös.

OnycosolveJos jatkat tuotteen käyttöä, positiiviset vaikutukset lisääntyvät entisestään.

Kynnen rakenne vahvistuu, jalkapohjat kuivuvat ja paha haju katoaa kokonaan.

Positiiviset vaikutukset ovat entistä selvempiä tuotteen käytön jatkamisen jälkeen. Kynnen rakenne vahvistuu, jalkapohjat kuivuvat ja epämiellyttävä haju häviää. Voit joutua jatkamaan hoitoa useita päiviä, viikkoja tai kuukausia infektion vakavuudesta riippuen. Hoito on lopetettavasta vasta sitten, kun sienet ovat kadonneet kokonaan. Tuotetta on käytettävä vähintään kaksi tai kolme kertaa päivässä, mielellään aamuim ja illoin, vähintään neljän viikon ajan.

Jos infektio on parantunut neljän viikon kuluttua, tuotteen käyttöä voi vähentää kertaan päivässä.

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä!

Vaihda pyyhe jokaisen käyttökerran jälkeen ja pese pyyhkeet korkeassa lämpötilassa uusien infektioiden välttämiseksi. Voit joutua jatkamaan hoitoa useita päiviä, viikkoja tai kuukausia infektion vakavuudesta riippuen.

Onycosolve – edut

Edut:

 • Onycosolven ainesosat ovat puhtaasti kasviperäisiä.
 • Tuotteen käytön ansiosta antibiootteja tai kynnen poistoa ei tarvita.
 • Hoidon ensimmäiset vaikutukset näkyvät viimeistään kaksi viikkoa käytön aloittamisen jälkeen.

Onycosolvella on pitkäaikaisia vaikutuksia ja se estää sieni-infektioiden uusiutumisen jopa 12 kuukautta hoidon lopettamisen jälkeen. Torontossa, Kanadassa vuonna 2013 suoritettu koe vahvisti Onycosolven tehokkuuden. Suurin osa koehenkilöistä raportoi positiivisia arvioita Onycosolvesta ja jopa dermatologit suosittelevat tuotetta.

Onycosolve – sivuvaikutukset

Mitä sivuvaikutuksia Onycosolvella on? Suihketta käytetään ainoastaan ulkoisesti, joten Onycosolven ei tiedetä aiheuttavan sivuvaikutuksia tai ongelmia muiden lääkkeiden kanssa. Tuotetta ei tule kuitenkaan käyttää, mikäli olet allerginen jollekin sen ainesosalle.

Mistä Onycosolvea voi ostaa ja kuinka paljon se maksaa?

Voit tilata Onycosolvea verkosta tai suoraan valmistajan verkkosivuilta. Turvallisin vaihtoehto on tilata Onycosolvea valmistajalta, koska silloin saat takuuvarmasti aidon tuotteen. Valmistaja tarjoaa jatkuvasti uusia erikoistarjouksia.

Klikkaa tästä, jos haluat valmistajan verkkosivuston!

Tällä hetkellä suihkepullo maksaa 39 euroa. Tilatessasi kaksi pulloa Onycosolvea, saat ilmaisen pullon ja maksat vain 57 euroa. Lisäksi, jos ostat kolme pulloa, saat erikoistarjouksia ja saat useita pulloja ilmaiseksi. Koska Onycosolve on puhtaasti kasviperäinen, sairausvakuutus ei kata tuotteen kustannuksia.

Miksi Onycosolve on niin suosittua?

Miksi Onycosolve on niin suosittuaOnycosolvea on testattu monissa eri tutkimuksissa ja monet käyttäjät ovat jo raportoineet käyttökokemuksistaan. Kokemukset ovat olleet lähinnä positiivisia ja näyttää siltä, että tämän aineen valmistaja on aidosti löytänyt tehokkaan tavan taistella jalka- ja kynsisientä sekä niiden epämiellyttäviä sivuvaikutuksia, kuten jalkojen hikoilua ja kutinaa vastaan.

Tuote on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista sekä kansainvälisten GMP-standardien (hyvät valmistuskäytännöt) ja ISO-standardien (kansainvälinen standardisointiorganisaatio) mukaisesti.

Onycosolven aktiiviset ainesosat, kuten tammen kuoriuute, väinönputki, ryytisalvia sekä teepuuöljy desinfioivat, rauhoittavat kutinaa, estävät tulehduksia ja parantavat jalkasienen. Myös jalkojen hikoilu vähenee, jolloin sienellä ei ole enää kosteutta, mikä on tärkeää sen kasvun kannalta. Tartunnan saanut iho voi vihdoin rentoutua ja uudistua.

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä!

Suihkemuodossa oleva tuote torjuu tehokkaasti sienien aiheuttamia infektioita sekä parantaa niitä nopeasti. Tuotetta on todella helppo käyttää, koska jalat on vain pestävä ja kuivattava hyvin ennen käyttöä. Tämän jälkeen tuote suihkutetaan sairastuneille alueille, minkä jälkeen tuotetta hierotaan ihoon.

Tämä tuote ei heikennä ihon suojakerrosta, vaan pikemminkin tukee sitä. Onycosolven aktiiviset ainesosat kosteuttavat jalkojen ihoa ja kynsiä.

Monille muita hoitomuotoja kokeneille ihmisille tämä tuote oli ainoa hoitomuoto, joka auttoi nopeasti ja tehosi jalkasientä vastaan. Onycosolvesta on tarjolla monia positiivisia arvioita ja suosituksia.

Onycosolve – arvosteluita?

Torontossa suoritettiin vuonna 2013 koe, johon osallistui 25–78-vuotiaita miehiä ja naisia. Koehenkilöt huomasivat kahden ja puolen viikon kuluttua merkittäviä muutoksia. 98 prosenttia koehenkilöistä ilmoitti ärsyttävän kihelmöinnin vähentyneen, kun taas 87 prosenttia koehenkilöistä ilmoitti jalkojen hikoilun Onko Onycosolvesta annettu jo arvosteluitaloppumisesta. Lisäksi 86 prosentilla koehenkilöistä ihon hilseily ja halkeilu oli parantunut. Kun toiset kaksi viikkoa oli kulunut, sieni-loiset olivat hävinneet 100 prosentilla koehenkilöistä. Yhdelläkään tutkittavista ei ollut sivuvaikutuksia. Hoidon päättymisen jälkeen tuotteen tehokkuus jatkui vielä 12 kuukauden ajan.

Tutkittavat sanoivat, että he ostaisivat Onycosolvea itse ja suosittelisivat sitä. Jopa 14 vuotta alalla toiminut ihotautilääkäri on määrännyt tätä tuotetta yli 70 potilaalle. Käytettyään tuotetta, 67/70 potilaasta huomasi selkeitä muutoksia jo lyhyen ajan kuluttua. He raportoivat kihelmöinnin katoamisesta, mutta myös epämiellyttävän sienen tehokkaasta ja pitkäkestoisesta parantamisesta.

Voit löytää Onycosolvesta monia käyttökokemuksia valmistajan verkkosivuilta.

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä!

Tässä on yhteenveto näistä arvosteluista: Carolin Häffner Bambergista kirjoittaa, että hän on kärsinyt sieni-infektiosta jo vuoden ajan. Lääkinnälliset tuotteet, kuten pillerit ja voiteet eivät auttaneet, mutta Onycosolven avulla ongelma oli hoidettu jo kahden viikon kuluttua. Hänen sieni-infektionsa oli parantunut täysin viisi kuukautta hoidon aloittamisen jälkeen.

OnycosolveDorothee Kaufmann Lyypekistä on käyttänyt Onycosolvea kaksi kuukautta sekä on havainnut muutoksia. Hänen kyntensä on parantunut sienestä ja paha haju on kadonnut. Hän on erittäin tyytyväinen tuotteeseen.

Stefan Gerber Berliinistä ei saanut apua yrteistä, ja edes ihotautilääkäri ei voinut auttaa häntä. Aloitettuaan Onycosolven käytön, kutina katosi ensimmäisenä päivänä, ihon hilseily ja halkeamat katosivat kolmen päivän kuluttua ja kahden viikon kuluttua sieni oli kadonnut kokonaan. Hän ei ole sairastunut uuteen sieni-infektioon yli puoleentoista vuoteen.

Onycosolvesta voi löytää positiivisia käyttökokemuksia myös monilta muilta verkkosivuilta. Useimmissa arvosteluissa kerrotaan, että Onycosolve on erittäin helppokäyttöinen tuote. Tätä hoitomuotoa arvostetaan pääasiassa sen kasviperäisten ainesosien ja tehokkuuden ansiosta.

Yhteenveto

Onycosolve on valmistettu puhtaasti luonnollisista, kasviperäisistä ainesosista, ja se on hyvin siedetty tuote. Suihkeen ansiosta käyttö ja annostus on erittäin yksinkertaista ja käyttökokemukset ovat myös todella lupaavia.

Kutina katoaa nopeasti, ja ravinteet kosteuttavat ihon kerroksia ja kynsiä samanaikaisesti. Onycosolve parantaa sieni-infektion täydellisesti. Kynnet ja iho parantuvat ja uusiutuvat itsestään todella nopeasti. Ja mikä parasta, hoidon teho kestää jopa 12 kuukautta hoidon lopettamisen jälkeen. Tästä syystä voimme suositella Onycosolvea lämpimästi.

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä!

Impressum | Datenschutzerklärung